Djembé Workshops voor Particulieren

  Percussie en Djembé workshops voor particulieren

Een bijzondere verjaardag te vieren, een bruiloft en je gasten willen verwelkomen met een spetterende djembé workshop? Of heb je een familie weekend en wil je iets actiefs ondernemen met de hele familie? Misschien organiseer je wel het jaarlijkse buurtfeest en lijkt het je leuk om eens met de hele straat muziek te maken. Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het belangrijkste doel van de djembé/percussieworkshop is “samen muziek maken”. En muziek staat voor plezier. Iedereen wordt geraakt door muziek. Het maakt je blij en er ontstaat een saamhorigheids gevoel. Je hoeft niet muzikaal te zijn om deel te kunnen nemen.

djembe workshops voor particulieren

   IN HET KORT:

- Samen swingende muziek maken
- Verjaardag, bruiloft, feestje of...
- Voor iedere deelnemer een instrument
- Op jullie locatie (vertrek vanuit Eindhoven)
- Prijzen vanaf €300,-
Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of bel 06 - 15228228
Plezier tijdens een workshop

Door de jarenlange ervaring in het geven van lessen en workshops behalen we altijd een fascinerend en spetterend resultaat. Het geeft je een kick om onderdeel te kunnen zijn van het geheel, dat superswingende muziekstuk. En het is helemaal leuk om dat met je vrienden / familie of buurtgenoten te delen. Het minimaal aantal deelnemers is 10 personen.

Wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 06 - 15228228. Wij komen vanuit Eindhoven naar elke locatie.

"We hebben ontzettend genoten van de percussieworkshop van Yolanda en Marieke. Mede dankzij hun enthousiasme is de workshop een groot succes geworden. Ondanks dat ons gezelschap qua leeftijd zeer uiteen liep lukte het hen om iedereen erbij te betrekken en iedereen te motiveren om het beste uit zichzelf naar boven te halen. We hebben ontzettend veel gelachen en waren super trots op het eindresultaat: een heus muziekstuk waarin iedereen een aandeel had. Een echte aanrader!"
Toby de Goede, Dorst
© Copyright 2018 Yolo Percussie | K.v.K.: 17216222 | BTW nr: NL 1209.46.178.B01